Alexandra

Am observat cu părere de rău că, din cauza unor probleme tehnice, debutul Alexandrei Andreea Fratu n-a putut fi citit şi apreciat la adevărata lui valoare. Între timp, s-au rezolvat toate; intraţi, deci, cu încredere, la numărul pe martie al Gazetei SF, şi citiţi povestea fetei aici. Povestea se numeşte Frânturi, e despre îngeri care se apropie prea mult de oameni, fiind seduşi de aceştia... Fără multă vorbă că dau în spoilere. Poate că tema a mai fost abordată, dar stilul e frumos şi merită luat în considerare.
Alte texte care mi-au sărit în retină sunt Gânduri cenuşii, de Cătălin CofariuAtlantis de Sorin Baciu şi, bineînţeles, Eli, de Florentin-Ionuţ Haidamac.
Numărul pe aprilie poate fi citit aici. Printre altele: editorialul Simonei Şerbănescu, articolul lui Oliviu Crâznic din seria Cavalerii fantasticului, de data asta despre volumul lui Vladimir Colin- Babel, recenziile lui Alexandru Ioan Despina, şi prozele mult-aşteptate, printre care La o cafea cu preşedintele, de Florin PîteaGraviton de Florin-Ionuţ Haidamac, Amurg cu natură moartă, de Alin Dărângă, şi altele. Lectură plăcută!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

„Eu nu cunosc pe nimeni bolnav de Covid...”

Wonder Woman 1984 - din păcate un rateu, dar putea fi BUN

Anne Boleyn - 2021