Alexandra

Am observat cu părere de rău că, din cauza unor probleme tehnice, debutul Alexandrei Andreea Fratu n-a putut fi citit şi apreciat la adevărata lui valoare. Între timp, s-au rezolvat toate; intraţi, deci, cu încredere, la numărul pe martie al Gazetei SF, şi citiţi povestea fetei aici. Povestea se numeşte Frânturi, e despre îngeri care se apropie prea mult de oameni, fiind seduşi de aceştia... Fără multă vorbă că dau în spoilere. Poate că tema a mai fost abordată, dar stilul e frumos şi merită luat în considerare.
Alte texte care mi-au sărit în retină sunt Gânduri cenuşii, de Cătălin CofariuAtlantis de Sorin Baciu şi, bineînţeles, Eli, de Florentin-Ionuţ Haidamac.
Numărul pe aprilie poate fi citit aici. Printre altele: editorialul Simonei Şerbănescu, articolul lui Oliviu Crâznic din seria Cavalerii fantasticului, de data asta despre volumul lui Vladimir Colin- Babel, recenziile lui Alexandru Ioan Despina, şi prozele mult-aşteptate, printre care La o cafea cu preşedintele, de Florin PîteaGraviton de Florin-Ionuţ Haidamac, Amurg cu natură moartă, de Alin Dărângă, şi altele. Lectură plăcută!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CINE e această doamnă?

Prințese adevărate. Capitolul 8: Mitul „prințesei Qajar”

Proze la cuptor